KRISTIANSAND: — Det kan komme enkelte byger, men foreløpig ser det ut som om at det onsdag kveld og torsdag blir oppholdsvær akkurat i Kristiansand. Området rundt Kjevik ligger akkurat i en sone som unngår de verste regnskyllene, sier vakthavende meteorolog ved Meteorologisk Institutt, Haakon Melhuus klokken 17.00 onsdag ettermiddag.

Han forteller at det både i indre strøk av Vest-Agder og Aust-Agder vil bli regn både onsdag kveld og torsdag.

Det forferdelige været som tidligere ble meldt, har dermed latt vente på seg, og de som har tenkt seg på The Who-konsert i kveld, trenger trolig ikke frykte mer enn et par regndråper i skallen.

Dette vil nok redde dagen for mang en regnlei festivaldeltaker...

Regn i natt, sol i morgen - Men natt til onsdag kan det bli byger også i Kristiansand. Oppholdsværet ser ut til holde onsdag kveld og litt utover i de små timer, melder Melhus, som også forteller at torsdagen trolig vil by på solglimt for Kristiansand og Quartfestivalen.

— Ja, det ser ut som det kan bli ganske så fint torsdag. Perioder med sol kan forekomme, forteller Melhus.

Regn igjen fredag Fredag, derimot, er det slutt på flaksen. Da ankommer nedbøren Kristiansand og byr på regn på Quartfestivalens siste dag.

— Nedbøren starter natt til fredag, og da får innlandet penere vær, sier meteorologen.

Oppfordringen er å nyte oppholdsværet mens man har det. Trolig vil både The Who, The Good The Bad and The Queen og 50 Cent kunne opptre foran relativt tørrskodde publikummere, mens Big Bang får forberede seg på å rocke litt i regnet på fredagskvelden.