HOVE/ARENDAL: — Vel, kanskje jeg får den billigere nå! Men det hadde vært greit å bli ferdig før jeg skal på konsert i kveld, spøker Limevåg, der hun står utenfor tatovøren og venter med plastfolie rundt den halvferdige tatoveringen.

Planen var å følge 19-åringen mens hun ble tatovert og se om hun ble fornøyd med sitt nye merke for livet. Men prosessen ble litt mer "spennende" enn den unge jenta hadde forventet, da strømforsyningen i boden plutselig sviktet og alle nåler ble stille.

Anspent stemning Det hersket en stund en noe nervøs stemning både inne i og utenfor plassen, men heldigvis for de som plutselig ble sittende med en halvferdig tatovering, kom den tilbake. Limevåg kunne sette seg tilbake i stolen og få sin "tribal-tatovering" fullført.

— Jeg valgte en tribal fordi jeg ikke betyr noe spesielt og er en enkel og fin tatovering. For meg er det ikke viktig at tatoveringene har et budskap. Jeg har to andre også, sier hun, og forsikrer at det ikke gjør særlig vondt å bli tatovert.

Det finnes i hvert fall ikke et hint av nervøsitet hos Limevåg før prosessen settes i gang.

— Nei, jeg er ikke nervøs. Det gjør ikke vondt. Det eneste som gjorde vondt var når nåla gikk over blodårene da jeg tok den jeg har på innsiden av håndleddet.

19-åringen drar opp genserermet og viser tegnet hun har fått tatovert rett over pulsåra.

Ekstremt populært Det er full pågang for de to tatovørene som befinner seg midt i "Landsbyen" på Hove. Her kan du få både tatovering og bli piercet hvor du måtte ønske. Men en må regne med en del ventetid. For øltørste festivalgjengere i godt humør stod tett i tett utenfor sjappa onsdag ettermiddag og ønskene haglet over de i boden.

Vi mistenker at en del avgjørelser blir tatt noe impulsivt... Og muligens vil noen angre litt i etterkant, men at plassen var en av de desidert mest besøkte på festivalområdet, vitner om at verken tatoveringer eller piercing går av moten med det første.