KRISTIANSAND: Den ihuga Start-supporteren og ettbarnsmoren fra Lund har allerede nådd finaleheatet. Onsdag kveld får hele norges befolkning muligheten til å se hvordan det gikk da hun og de 11 andre kvinnene hun konkurrerer med om å bli "slemme-Tors" kjæreste møtte seriens hovedperson for første gang.

Blir bedømt av Tors venner "Den rette for Tor" vises på TV3 klokken 20.30, og programmet viser den tidligere Idol-dommerens jakt på den perfekte kvinnen. For å ta den rette avgjørelsen har Tor Milde med seg et eget dommerpanel, som skal bedømme kvinnene. Det består av vennene hans Kåre Magnus Bergh, Tone-Lise Skagefoss og Aslaug Tveiten Ally.

I luksuriøse og ekstravagante omgivelser vil rådgiverne gjøre sitt ytterste for å bli best mulig kjent med de 12 damene. Gjennom elleville tester og overraskende oppgaver skal vennepanelet avklare beilernes virkelige personlighet.

Premien for å vinne Tors gunst?

En romantisk ferie for to og kanskje til og med en ring på fingeren.

— Tar det for det eventyret det er Eirin Nilsen fra Kristiansand har store planer om å sjarmere Milde, og gjennom høsten får du se hvordan det går.

— Jeg synes Tor Milde er en sjarmerende mann. Det der med sur og sint er sikkert bare en image han la seg til som Idol-dommer, sa Nilsen til Fædrelandsvennen i juli.

Hun var ikke helt forberedt på å bli trukket ut som en av de 12 finalistene da hun meldte seg på.

— Ganske nifst, egentlig. Men gøy å se hvor langt jeg kan nå. Men jeg tar det for det eventyret det er. Vi får ikke mer moro enn vi lager selv.