KRISTIANSAND: — Vi var fornøyd med fjorårets samarbeid, og vi så at pågangen og interessen var stor, sier bookingansvarlig ved Quartfestivalen, Jørgen Skauge i en pressemelding.

Ifjor sendte over 30 band inn demo i håp om å få vist seg fram og dermed vinne en spillejobb på Quart eller Skral Festival. Åtte av de håpefulle gikk videre til semifinalene hvor en jury bestående av lokale musikkpersonligheter og publikum stemte fram sine favoritter.

Essence Of A Session fra Kristiansand endte opp som vinnere da stemmene ble talt opp. Det resulterte i mediedekning og spillejobb på Quart 07.

_SIKRET SEG QUART: Essence Of A Session sikret seg spillejobb på Quart

og medieomtale da de vant Kampen om Agder 2007._

— Bandet som vant gjorde det meget bra, og fjortjente sin plass på hovedprogrammet. Så derfor støtter vi prosjektet i år også, sier bookingansvarlig ved Quartfestivalen, sier Skauge.

Et annet band som også gjorde seg bemerket var Love Fi fra Kristiansand. Bandet havnet på 2. plass og fikk en spillejobb på Skral Festival i Grimstad. Bandet er for tiden å finne på det prisbelønte soundtracket til filmen "Stop Go Stop " av Fred Arne Wergeland.

_SIKRET SEG SKRAL: Love Fi havnet på 2. plass og spilte på Skral Festival.

Nå er de aktuelle på det prisbelønte soundtracket til filmen " Stop Go Stop "._

Østsia og Luftslottet var så fornøyd med fjorårets interesse at de nå har bestemt seg for å arrangere Kampen om Agder 2008. Arrangementet skjer i samarbeid med Quartfestivalen, Skral Festival og Samsen Kulturhus.

Semifinalene vil holdes på henholdsvis Østsia og Luftslottet i februar 2008. Den store finalen vil finne sted en kort tid etter.

Har du lyst til å vise hva du duger til og spille på Quart? Her er kriteriene:

*Bandet må ha tilknytning til et av Agder-fylkene. Band som har medlemmer fra, bor i eller på noen annen måte har tilknytning til Agder-fylkene vil bli prioritert.

*Det er fri aldersgrense for bandmedlemmer.

*Band som har medlemmer under 18 år, må opplyse om dette i søknaden.

*Påmelding og demo må være poststemplet innen 15. desember 2007. Demo og presentasjon sendes til:

Østsia og Luftslottet

Gimlemoen 32

Postboks 1864 Gimle

4686 Kristiansand

Konvolutten må merkes med ”Kampen om Agder 08”