BEVERLY HILLS: Drøye 405.000 kroner gikk kjolen for da Chers kjoler, eiendeler og møbler gikk under hammeren på Beverly Hilton torsdag. Den er designet av hennes yndlingsdesigner Bob Mackie – og gikk til den heldige kjøper for det dobbelte av forventet sum.

I alt 700 gjenstander gikk under hammeren i løpet av den to dagers auksjonen, som totalt innbrakte 23,6 millioner kroner. Dyrest var Chers bil, en svart 2005 Bentley Continental GT Coupe, som innbrakte 1,4 millioner kroner. Sengen hennes fra 1865 i nygotisk stil gikk for 568.000 kroner.

– Cher kunne ikke tro det, sier Darren Julien i auksjonsfirmaet Julien Auction som administrerte det hele på vegne av Sotheby's, til AP.

60 år gamle Cher skal ha vært overveldet over hvor mye folk er villig til å betale. Nå ber hun de nye eierne av tingenes hennes om å sende henne bilder av gjenstandene i sine nye hjem.

– Jeg ønsker det slik så jeg vet at de settes pris på, og så kan jeg ringe folkene i tilfelle jeg ønsker å kjøpe dem tilbake, skal hun ifølge Julien ha sagt på spøkefullt vis.