Onsdag gjorde hun det igjen. På en parkeringsplass utenfor Four Seasons Hotel i Beverly Hills foretok den trøblete popstjernen sin tredje fulltreffer på tre måneder. Denne gangen var det nok en innpåsliten paparazzi-fotograf som fikk foten overkjørt av damens Merzedes-Benz.

Videobevis på nettet Videoopptak som torsdag ble publisert på nettstedet TMZ.com kan man være vitne til at Britney prøver å manøvrere bilen ut av parkeringsplassen med en horde fotografer rundt seg. En ansatt ved hotellet forsøker å fjerne fotografene og ber dem om å trekke seg tilbake, noe de ikke lystrer, og en av dem får dermed foten under hjulet på stjernens bil og blir liggende skrikende av smerte på bakken.

I oktober skjedde akkurat det samme, da Britney prøvde å flykte fra fotografer i bilen sin. Ved denne anledningen tok hun med seg både en paparazzi og en politibetjent med fronten.

Positiv dop-test Nå kan skandaleprinsessen risikere flere tiltaler og runder i retten i tillegg til den pågående rettsaken hun går gjennom mot sin tidligere ektemann Kevin Federline. Britney har allerede blitt nektet å ha samvær med sine to små barn grunnet rus— og alkoholmisbruk, og kjemper en bitter kamp med eks'en om å gjenvinne foreldreretten.

I prosessen har den 25 år gamle sangerinnen blitt pålagt å gjennomgå rustesting jevnlig, noe hun til tider har forsaket kraftig. Nylig kom en av testene tilbake positiv på amfetamin, og Britney hevdet at det kun var lovlige sovemedikamenter som kunne ha gitt utslaget.

Kevin Federlines advokat Marc Vincent Kaplan har nå, ifølge TMZ kalt inn Spears til ny høring, hvor han krever en forklaring på den positive testen.