KRISTIANSAND: — Utrolig gøy og koselig. Jeg fikk vite det i dag tidlig. Jan Fredrik (Karlsen red.anm.) ringte og fortalte det, sier en glad Ali når Fædrelandsvennen treffer han på telefon tirsdag morgen.

I følge Ali var manager Karlsen helt over seg av begeistring, og gutten fra Tinnheia er ikke mindre fornøyd med de to nomineringene.

— Dette er stort selv om jeg ikke har rukket å tenke så mye på det ennå. Det kom veldig overraskende på meg, sier Ali.

I kategorien «Mannlig artist» er han nominert sammen med Magnet (The Tourniquet), Robert Post (Robert Post) og Sofian (This is Sofian). Ali er for øvrig selv et stort fan av Robert Post.

I kategorien «Årets hit» har Alis førstesingel «Stars» storfint selskap av Kurt Nilsens «Never Easy», Madrugada og Ane Bruns «Lift Me», Maria Menas «Miss You Love» og Ravi & DJ Løvs landeplage «Tjeriåu».

For Ali er det stort nok å være nominert. At han kan vinne Spellemann i en av kategoriene tenker han ikke så mye på ennå. Først står en tur til Chile med familien på programmet. Kursen går sørover neste mandag og han kommer hjem dagen før Spellemannutdelingen lørdag. 28.januar. I går reiste 18-åringen til Oslo for å spille inn video til andresingelen «Sail Away». Der blir han ut uka, før turen går til hjemlandet Chile.