Fokuset på Melanie Brown har den siste tiden vært DNA-testingen av hennes datter Angel Iris der det viste seg at det var Eddie Murphy som var barnefaren.

Spice Girls-comebacket har også fått sin del i rampelyset.

Men med alt som foregår rundt Mel B er det ingen som har tenkt på hennes forhold til kjæresten Stephen Belafonte som nå viser seg å være hennes ektemann.

Det har han også vært de siste to månedene!

Dette skriver nyhetsbyrået Wenn.

Gift i Vegas

Brown og Belafonte giftet seg i en hemmelig seremoni i Las Vegas 6. juni.

Mel Bs presserepresentant bekrefter at ekteskapsattesten som ble levert i Clark County, Nevada er autentisk og at paret nå er herr og fru.

Spice Girls-artisten har datet produsenten Belafonte siden bruddet med Eddie Murphy i fjor og har tidligere bekreftet at hun er klar for sitt andre giftermål.

Brown giftet seg for første gang med den tyske danseren Jimmy Gulzar i 1998, et ekteskap som holdt i tre år. Gulzar er også faren til Mels førstefødte datter, Phoenix Chi på ni år.

Avlyste CNN-intervju

Men hvetebrødsdagene med Belafonte har ikke vært helt rosenrøde for Mel B. For tiden kjemper hun mot Eddie Murphy om barnebidrag til fire måneder gamle Angel Iris.

Mens Brown konsekvent har gått til media og latt hele verden få vite om farskapssaken, har Murphy holdt kjeft og ikke kommentert forholdet. Det vil si, inntil forrige uke.

Da var skuespilleren lei av å bli framstilt som den slemme og kom med en uttalelse via sin talsmann der han påtok seg farskapet til Angel og erklærte at han har betalt barnebidrag og utgifter i forbindelse med svangerskapet.

Melanie Brown skulle onsdag bli intervjuet av Larry King på CNN, men måtte avlyse på grunn av sykdom.

Talkshowepisoden var ventet å bli den første tv-sendte diskusjonen om farskapssaken med Murphy.