Jennifer Aniston har spilt i en lang rekke romantiske komedier, men ser ikke for seg at kjærlighetslivet hennes får en like lykkelig slutt som det vi vanligvis ser på det hvite lerretet. Hun er for tiden aktuell i «He's Just Not That Into You», en film som også har navn som Ben Affleck, Drew Barrymore, Scarlett Johansson, og Jennifer Connelly på rollelisten. Filmen var helgens sjette mest sette i Norge og totalt har 19.505 personer fått med seg komedien.

Hund

3. april er det duket for premiere på «Marley and Me», nok en romantisk komedie der Owen Wilson og en lite lydig hund også spiller sentrale roller. Ifølge Yahoo News har Aniston nå kommet fram til at den store kjærligheten ikke eksisterer.

– Jeg har ikke et perfekt forhold, og jeg tror ikke det eksisterer. Vi bare lurer oss selv dersm vi tror at det finnes. Hvem var det som påsto at alle forhold er nødt til å vare for alltid? Det er å be om for mye. Jeg tror hvert forhold er en verden i seg selv, filosoferer stjernen.

Mayer

Aniston er fremdeles kjæreste med musikeren John Mayer.

Sannheten er at jeg er veldig romantisk. Det er en skam at folk slutter å være romantiske av ren latskap. Og kommunikasjon er sentralt. Folk forventer ofte at partneren deres skal lese tankene deres og de blir oppbrakt når det ikke skjer. Da blir den andre parten enda mer oppbrakt, og alt skyldes at de ikke snakket om det i starten, mener Aniston.

Hun setter stadig mer pris på kjærligheten hun får fra hunden sin.

– Det er ikke noe forhold eller samrøre med foreldre, venner, partere eller elskere som ligner på det du har med en hund. Det er så hyggelig å åpne døren og ha noen som øyeblikkelig løper mot deg, hopper på deg og kysser deg, sier hun.