I forrige uke ble det klart at Fergie, som har nytt stor suksess både som soloartist og sammen med Black Eyed Peas, er den foreløpig siste stjernen som har sagt ja til å spille i filmversjonen av musikalen «Nine». Sangerinnen har fått rollen som Saraghina og skal blant annet framføre sangen «Be Italian» med musikalens hovedperson Guido, spilt av Daniel Day-Lewis. Fergie har tidligere hatt mindre filmroller, blant annet i «Poseidon», men dette blir den første større rollen.

Prostituert

Til The Associated Press forteller Fergie, som egentlig heter Stacy Ann Ferguson, at rollefiguren hennes er en prostituert på en strand.

— Hun introduserer ham for en verden av seksualitet. Det er en sterk sang og jeg er begeistret over å få spille karakteren, sier hun i intervjuet.

33 år gamle Fergie blir dermed med på et stjernelag som i tillegg til nevnte Day-Lewis, teller Marion Cotillard, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Judi Dench og Kate Hudson.

Marshall

«Nine» skal regisseres av Rob Marshall, mannen som også sto bak «Chicago». Filmingen starter i oktober, og ifølge AP gleder hun seg stort.

— Jeg er målløs. Jeg skal virkelig være en svamp under filmingen og suge til meg alt jeg kan fra disse briljante skuespillerne, sier hun.

I det samme intervjuet røper Fergie også at det er planer om ny plate med Black Eyed Peas. Gjengen har allerede startet arbeidet i studio.

— Vi går nye veier og vil ikke gjenta oss selv, forklarer hun.