Hun har rykte på seg som en av de tøffeste bertene i bransjen. Men det er en sårbar utgave av Pink, som egentlig heter Alecia Moore, som opptrer i den videoen «Sober». Og det til tross for at hun sjelden har vært mer sexy.

Full og forvirret

I musikkvideoen bøtter en full og forvirret Pink nedpå og ender opp i sengen med en annen utgave av seg selv. Iført sexy blondeklær kliner de to Pinkene og omfavner hverandre, før Pink (en av dem) reiser seg opp og går.

Låten «Sober» har et forlokkende ytre, men handler tilsynelatende om Pink som sliter med hva hun finner på i fylla og det at hun ikke klarer å kose seg uten alkohol.

I'm safe up high nothing can touch me/ But why do I feel the party's over?/No pain inside, you're like perfection/But how do I feel so good sober?, synger hun.

Må drikke for å slå seg løs

I sommer besøkte 29 år gamle Alecia Moore en rehabiliteringsklinikk i Arizona fordi hun trodde hun hadde et alkoholproblem.

– Jeg har sluttet med dop, men av og til når jeg går ut blir jeg skikkelig dritings. For meg handler om å miste kontroll. Jeg er ordentlig kontrollfrik og det er veldig vanskelig for meg å miste hemninger uten noe kjemisk innenbords. Hvordan har man det egentlig gøy uten en liten drink? Jeg vet ikke, uttalte Pink til Contactmusic.com i oktober i år.

Ikke alkoholiker

Da terapeuten spurte Pink om når hun sist hadde drukket og hun svarte for 'noen uker siden', innså hun at hun kanskje ikke var alkoholiker likevel.

– Jeg er vel bare en person som liker å bli full av og til. Jeg prøver å finne ut om det er en dårlig ting.

Pink og ektemannen Corey Hart ble separert i februar i år etter to års ekteskap. Popidolet er for tiden aktuell med albumet «Funhouse».

Sjekk Pink i heftig samspill med seg selv:

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Foto: AP/Scanpix