Det er åtte år siden frontfigur Fred Durst og bandkollegene gikk hvert til sitt, men nå har Durst, Wes Borland, Sam Rivers, John Otto, og DJ Lethal annonsert et comeback. I en pressemelding offentliggjort på Limbizkit.com opplyses det at stridighetene er begravd.

– Vi ble enige om at vi var mer frastøtt og kjedet med tilstanden til den tunge popmusikken enn hva vi var med hverandre. Uansett hvor våre ulike veier har tatt oss innser vi at det er en kraftfull og unik energi i denne gruppen mennesker som vi ikke har funnet andre steder. Det er grunnen til at Limp Bizkit er tilbake, melder bandet.

Forhold

Forholdet mellom Durst og gitarist Wes Borland har sjelden vært av det hjerteligste slaget og Borland forlot bandet for første gang i 2001. Han ble med på laget igjen i 2004, men det varte ikke lenge før han og Durst røk i tottene på hverandre på nytt og i 2006 sa gitaristen takk for seg nok en gang.

Turné

Bandet starter tilbakekomsten med en rekke konserter på Europas festivalscener i vår og sommer, og land som Russland og Ukraina får besøk. De har også sikret seg en plass på Rock Am Ring og Rock Im Park i Tyskland. Et nytt album er også under planlegging.