I dag slipper den 42 år gamle stylisten cd-singelen «Get Up and Dance». Men bare på radiostasjoner og Internett.

– Fryktløs

– Jeg har bestandig vært en fryktløs gutt som tør drømme – og dette er virkelig en guttedrøm som går i oppfyllelse. Det er sikkert noen som vil prøve å gjøre narr av meg på grunn av dette. Men slik kritikk biter ikke på meg lenger, sier Jan Thomas til vg.no.

Han forteller avisen at arbeidet med låten startet for et knapt år siden, og han har fått god kreativ hjelp av Christian Ingebrigtsen (32) og sin nye husbond Christopher Mørch Husby (19).

Kreativ mann

– Christopher er superkreativ, og er blitt en del av alle mine prosjekter etter at vi giftet oss. Han har laget platecoveret, og har sammen med Christian vært rådgiver under selve innspillingen. De har absolutt vært min viktigste støtte i forbindelse med dette prosjektet, sier Jan Thomas videre.

Stylisten og ektemannen har også sammen startet et minnefond som ifølge vg.no skal hete «Kjærlighet uten grenser», og inntektene fra den nye singelen skal denne gangen gå til Kreftforeningen.

Botox eller musikk?

– Jeg hørte at guttene i «Golden Goal» (Johan Golden og Henrik Elvestad journ.anm.) hadde foreslått at jeg burde bruke pengene mine på botox istedenfor musikk. Men da vet de ikke at jeg får min årlige botoxbehandling gratis av Dr. Brandt i New York, sier han.

VG anmelder i dag den nye Jan Thomas-singelen, og gir en toer. «Glossy, glatt og grunn», oppsummerer de.

Bøker og tv

Jan Thomas ga i fjor ut «Jan Thomas' stylingguide: styling for modne kvinner» og «Jan Thomas' verktøykasse for menn».

Han var også stylingguide og vert for tv-programmet «Top Model» i Norge, hvor Vendela Kirsebom var programleder. Han har også hatt sin egen tv-serie «Fra Hollywood til Parkveien».