ARENDAL: — Jeg syntes alle tre så søte og greie ut, sier Hole Nilsen til fvn.no.

Da TV2 for alvor blåste i gang Jakten på kjærligheten tirsdag kveld, kom arendalitten uventet mye i fokus. TV-stasjonen gjorde nemlig et stort nummer av at tre av seriens bønder hadde fått brev fra samme mann.

— Jeg hadde jo ikke trodd at mine brev skulle komme med på tv'en på denne måten, men jeg ser at det er et godt poeng at jeg sendte tre brev, sier frieren, som selv har journalistikk-bakgrunn.

- Hva er dette egentlig? En helgardering for å være sikker på å komme med i programmet?

— Hehe, nei, det er ikke akkurat det. Jeg synes ikke det er noe galt i å sende brev til tre jenter, så lenge jeg bare har sett dem på skjermen. Hadde jeg møtt dem alle tre i virkeligheten, ville det vært anderledes. Jeg likte dem alle tre, og jeg har mye til felles med dem alle, mener gutten som nå kan bli Sørlandets nye reality-kjendis.

Sett av 804.000

I gårsdagens tv-program gikk TV2 langt i å bekrefte for seerne at to av de tre jentene velger ut Hole Nilsen som en av de ti mennene de vil treffe. I begge tilfellene er det jentenes foreldre som har plukket ut Frank som sin favoritt.

- Er du svigermors drøm?

— Haha, jo det kan godt være det, ler den sympatiske karen.

Hole Nilsen er derimot svært hemmelighetsfull om fortsettelsen.

— Jeg kan egentlig ikke si noe som helst. Jeg kan bare si at jeg har sendt brevene, så får dere følge med videre for å se hvordan det går, sier Nilsen med glimt i øyet.

Da tv-programmet gikk på lufta for 804.000 seere tirsdag kveld, var Hole Nilsen selv ute på treningstur.

— Jeg var på rulleskitur. Det var så fint vær, at jeg tenkte jeg heller ville ta opp programmet for å se det senere, ler arendalitten.