Det er ikke ofte man ser damer med røde øyne på den røde løperen, men fredag var det rørte kvinner som deltok på premierefesten til «Sex and the city».

Mariann Aas Hansen var en av de.

– Du kan jo bare se oppi veska, humrer Aas Hansen mens man blant mobiltelefon og lipgloss kan skimte flere brukte Kleenex.

– Det har vært mye snørr og tårer?

– Eh, ja.

Høy terning

Mariann Aas Hansen synes «Sex and the city» var «kjempefin».

– Den levde opp til forventningene og var ikke noen skuffelse. Det var «Sex and the city» liksom, sier hun og legger samtidig til at filmen ikke kunne vært dårlig.

– Det er så fine jenter, flotte kostymer og bra bilder. Da må det bli bra, sier hun.

Men noe terningkast vil Aas Hansen ikke gi.

– Jeg er ikke så glad i terningen egentlig, men hvis jeg må blir det et høyt tall i alle fall.

– En kjærlighetsfilm

Venke Knutson hadde også våte kinn etter visningen.

– Man litt flau og tenker «Kan jeg grine nå?». Men den var veldig fin altså. Det er en kjærlighetsfilm. Det er så mye kjærlighet på alle plan. Terningkast fem, smiler den søte sørlandsartisten.

Fra før har Knutson et medium forhold til «Sex og singelliv».

– Jeg har ikke sett kjempemasse, men nok til at jeg kjenner alle figurene. Jeg satt meg fort inn i historien.

Ingen «SATC»-erfaring

– Ååh, den var kjempesøt og det skjedde masse rørende ting hele tiden, konkluderer maleren Marianne Aulie som til daglig er nabo med Sarah Jessica Parker som spiller «Carrie» i både film og tv-serien.

– Det var deilig. Bare jenter, jenter, jenter, smiler Aulie som kun har sett et par episoder av «Sex og singelliv» fra før.

Men selv om erfaringen med Mr. Big redsel for forhold og Charlottes ønske om å bli mor er så som så, hadde ikke Aulie noen problem med å følge handlingen.

– Dette er skikkelig feelgood med jentesaker og jenteproblemer. Ut ifra hva filmen er ment til å være, gir jeg terningkast fem.

Foto: Merete Arnesen
Foto: Merete Arnesen
Foto: Merete Arnesen