Williams gjennomgikk en operasjon for å erstatte en aortaklaff 13. mars, og rekonvalensen foregår på Cleveland-klinikken. Yahoo News melder at komikeren er ved godt mot og at operasjonen var vellykket. Skifte av aortaklaffer som fungerer dårlig regnes som en relativt vanlig operasjon.

Skuespiller

Skuespilleren har lenge slitt med alkoholproblemer. Ekteskapet med kona Marsha gikk også i oppløsning. I august i fjor fortalte han på sin egen nettside at han hadde planer om å bruke alle problemene i det nye stand up-showet sitt. Showet fikk det selvironiske navnet «Weapons of Self Destruction» og har holdt det gående siden september i fjor. I etterkant av operasjonen vurderte Williams å fortsette turneen med et utvidet navn.

– Jeg har noe fantastisk nytt material for denne turneen og kan ikke vente på å komme meg tilbake på veien. Jeg tenker på å kalle den neste runden for «Weapons of Self-Destruction and Reconstruction», spøkte han.

Hjerte

Williams må imidlertid finne seg i å ta det med ro de neste åtte ukene. Doktor A. Marc Gillinov som sto bak operasjonen melder at operasjonen gikk fint.

– Hjertet hans er sterkt og han vil ha en normal hjertefunksjon i de kommende ukene uten noen begrensninger på hva han kan greie å utføre. Et par timer etter operasjonen underholdt han det medisinske teamet og fikk oss til å le, fortalte doktoren.

Ifølge Imdb.com vil Williams bli å se i «Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian» som har amerikansk premiere i mai. Komedien «Old Dogs» der Williams spiller mot John Travolta og avdøde Bernie Mac får premiere i høst.