Det er det amerikanske produksjonsselskapet ABC som står bak serien som gir George Michael muligheten til å spille en rolle som seg selv. Serien handler om advokaten Eli Stone fra San Francisco som plutselig en dag begynner å se rare ting. Han oppdager at han har fått en svulst på hjernen som gjør at han kan dø når som helst, skriver ABC på sine nettsider. Advokaten opplever en rekke hallusinasjoner der han ser George Michael dukke opp i alle slags situasjoner, syngende på sine hits fra 80-tallet. Her får du høre flere av hans hit'er som «Faith», «Fredom 90» og «I want you're sex».

Morsom serie

Det er produsentene Marc Guggenheim og Greg Berlanti som står bak serien som visstnok skal være veldig morsom. TV-serien er midtveis i sin første sesong på den amerikanske tv-kanalen ABC. Innkjøpsavdelingen i TV2 bekrefter ovenfor Aftenbladet.no at de har kjøpt inn serien og at den vil bli vist på en av deres kanaler.

Var heldige

Produsenten Marc Guggenheim sier i et intervju med Entertainment Weekly at han aldri trodde George Michael ville være interessert i å være med i tv-serien, i alle fall ikke mer enn en gang.

— Vi var veldig heldige, sier produsenten.

— George Michael var tenkt på til serien fra begynnelsen av. Ingen andre hadde kombinasjonen av navn gjenkjennelse, assosiasjoner til 80-tallet samt musikk som passet så godt til ånden i tv-serien.

Første dagen et mareritt

I et intervju med Entertainment Weekly forteller George Michael om sin opplevelse rundt det å spille seg selv i tv-serien.

— Den første dagen på settet var er mareritt, forteller popsangeren.

— Jeg sa til produsenten at han ikke måtte gi meg korte setninger for å gjøre ting lettere for meg. Allikevel ble den første setningen min på tre ord, ler stjernen.

— Jeg kunne føle det var panikk som spredde seg blant tv-mannskapet der alle sammen tenkte at han kommer aldri til å klare det!

Resultatet kan du se en sniktitt på her:

Prøvde seg som skuespiller

Foruten om å opptre med sangene sine fra 80-tallet, ble det skrevet en hel episode til popartisten der han fikk prøve seg som skuespiller.

— Det var fantastisk! Og det var veldig flatterende at de hadde nok tro på meg til å skrive en hel episode der jeg fikk opptre som skuespiller, og ikke bare som sanger, sier Michael.

— Det er så mange musikere som tidligere har prøvd det samme og virkelig gjort det dårlig.

Men til tross for at tv-serien har blitt en stor suksess i USA sier popstjernen at han ikke har noen planer om noen tv-karriere.

— Men hvis jeg ønsket å bli virkelig god som skuespiller, så hadde jeg nok klart det, sier George Michael.

Foto: Scanpix/Steffen Schmidt