Politikaptein Kyle Jackson forteller til BBC at påstandene blir vurdert, men at politiet så langt ikke har satt i gang en offisiell etterforskning.

Det var Britneys mamma Lynne Spears som påsto at datterens tidligere manager Sam Lufti både dopet datteren og kuttet telefonen hennes.

Besøksforbud

Anklagen kom fram i dokumenter levert inn til retten, og førte til at Lufti fikk et besøksforbud ovenfor Britney. Han må nå holde seg på 228 meters avstand fra henne.

Politiet vil ikke bekrefte at de har en konkret mistenkt i saken.

Britney har siden i fjor høst gått fra den ene skandalen til den andre, med rusmisbruk, psykiske problemer og en knallhard foreldrerettsak mot eksmannen Kevin Federline.

Britney og pappa Jamie (sett til høyre i bildet) spiste middag sammen på Maestros Steakhouse 23. februar.

Mistet besøksrett og ble umyndig

Britney ble fratatt besøksretten med de to sønnene i januar etter at hun låste seg inne med yngstemann da guttene skulle kjøres hjem til Kevin.

Etter at Britney for andre gang ble lagt inn på sykehus til psykisk evaluering ble hun kjent umyndig. En domstol i Los Angeles oppnevnte 1. februar pappa Jamie Spears til Britneys verge.

I slutten av februar fikk Britney endelig se sønnene Jayden James og Sean Preston igjen. Da hadde hun vært borte fra guttene i to måneder.