Tom Andre Tveitan (Tommen) er storrøyker, og var bekymret for hvordan han skulle klare seg uten røyk på Robinson-øya.

Han og de andre deltakerne fant imidlertid flere måter å skaffe røyk på når suget var som verst, melder Side2.no.

Fant sneiper på bakken

Tveitan forteller i bloggen sin at deltakerne røyket opp sneiper som produksjonsteamet hadde kastet fra seg, mens de ventet på konkurransene på Competition Island.

«Bakgrunnen er at på Competition Island bor og lever produksjons teamet, og deler av dem røyker og kaster naturlig sneipen der hvor det passer dem. Vi ble virkelig drevne på å suge ut det siste av en sigarett. Smakte det godt ? Nei det gjordet ikke det, men det var likevel utrolig deilig og sosialt. Høydepuktet var vel når vi satt og ventet på å delta i en konkurranse hvor jeg fant en pakke med Marlboro Light med 4 sigaretter i.», skriver han.

Ble ikke tatt

Han forteller også at han fant en røykpakke som fløt opp på stranden. Han brukte fire dager på å tørke den, og deltakerne koste seg da de satt rundt leirbålet og røykte sigarettene.

Det var ulovlig å røyke på Robinson-øya, men deltakerne klarte å komme unna med det.

— TV3 tok oss aldri på fersken i å røyke sigarettene, men vi ble tatt i å plukke sneiper og da fikk vi kjeft. De passa på, men vi klarte allikevel å karre til oss noen nikotinstubber, sier Tom Andre til Side2.no.