«Twilight»-suksessen har vært enorm, og verden står i kø for å få en bit av hovedrolleinnehaverne Kristen Stewart som spiller Bella, eller Isabella Swan som hun egentlig heter, og Robert Pattinson som spiller vampyrkjæresten Edward Cullen.

Bøkene som filmene er basert på, skrevet av Stephenie Meyers, er for lengs blitt bestselgere og dermed lest av utrolig mange. Det betyr at fansen kjenner innholdet på forhånd, og har sine forventninger til filmene – og skuespillerne.

Gråt

Nitten år gamle Kristen Stewart føler nå forventningspresset så sterkt at hun hadde problemer med å gjennomføre en svært følelsladd scenene i oppfølgerfilmen «The Twilight Saga: New Moon».

Hun forteller til MTV.com at hun brøt sammen i gråt foran kamera da scenen skulle spilles inn. Stewart var redd for å skuffe fansen fordi hun fryktet hun ikke ville klare å formidle den overveldende tristheten og lengselen karakteren hennes føler da vampyrkjæresten hennes forlater henne.

Situasjonen ble så intens for henne, at hun brast i gråt, sier hun.

– Før scenen satt jeg i bilen og tårene strømmet. Jeg gråt så jeg nesten ikke klarte å puste, fordi jeg var så overveldet av scenen.

Hun sier videre:

– Alle sier «Hun bør være virkelig klare å formidle de sterke følelsene i denne filmen. Det er et avgjørende viktig øyeblikk i boken da han forlater henne.»

– Jeg tenkte, «Vi må ha klart dette nå. Vi må være ferdige. Si vi er ferdige med dette nå.»

Slags Romeo og Julie

For dem som ikke har lest bøkene eller sett filmen ennå; Det dreier seg om vanlig dødelige, vakre Bella som møter mystiske Edward Cullen. Edward har en helt spesiell utstråling, og blir sett på som rar og annerledes. Verken han eller den noe underlige søskensamlingen hans menger seg med de andre elevene på skolen.

Det oppstår et spesielt forhold mellom de to, og Bella finner ut at Edward er en blodtørstig vampyr. De to forelsker seg i hverandre – og trosser alle farer...

Sammen?

Ryktene vil ha det til at filmens to hovedpersoner også er blitt kjærester privat. De to har stadig nektet for at så er tilfelle, og at de bare er gode venner, men nylig bekreftet kona til en pappa Cullen i filmen overfor OK! Magazine at de to dater.

Øyeblikket

Her er deler av scenen Kristen Stewart var redd for å skuffe fansen med:

Her kan du se traileren til den første «Twilight»-filmen: