Popstjernen kjørte på A34 i Berkshire i nærheten av Reading utenfor London da han krasjet inn i baksiden av en lastebil rundt klokken seks i går morges. Ifølge BBC ble Michael tatt hånd om at politiet da han uskadet kom ut av bilen. Han ble tatt inn i varetekt under mistanke om å ha kjørt i påvirket tilstand.

Dratt

Michael ble fratatt retten til å kjøre bil i juni 2007 etter at han erklærte seg skyldig i å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Den gangen krasjet han inn i tre parkerte biler og kjørte avgårde uten å melde fra. Denne gangen ble den 46 år gamle Michael imidlertid løslatt etter kort tid.

– Føreren av Land Roveren, en 46 år gammel mann, ble arrestert på ullykkesstedet og tatt hånd om av politiet. Han ble senere sluppet fri uten tiltale, uttalte en talskvinne fra politiet til BBC.

Vei

Michael slapp unna ulykken uten skader. Ifølge den britiske avisen Daily Mail var føreren av lastebilen, Laurie Rowe, overrasket over at det gikk så bra.

– Da jeg stoppet lastebilen og gikk ut for å se hva som hadde skjedd trodde jeg ikke han hadde overlevd, sa Laurie Rowe, som ellers beskrev Michael som rystet etter ulykken.

I 2006 fikk Michael advarsler fra politiet for besittelse av cannabis etter at han ble funnet sovende bak rattet ved to anledninger. Popstjernen ble sist sett på en scene da han gjorde en overraskende duett med Beyoncé Knowles under hennes konsert på Londons O2-arena i juni.