Mannen til Beyonce Knowles nekter å la seg lure: i følge Daily Star vil amerikanske Jay-Z selv sette seg på et fly over atlanteren i neste uke, for å levere sitt lenge etterlengtede album til sjefene i Atlantic Records, i London.

Dom i forrige uke

Dermed håper rapperen å unngå samme smell som for eksempel Guns N' Roses gikk på da de offisielt slapp sitt comebackalbum i fjor. Flere av de nye låtene hadde allerede sirkulert på internett, og i forrige uke ble en amerikansk mann dømt til ett års betinget fengsel for lekkasjene.

— Jay-Z er veldig beskyttende og smart, og vil ikke at fansen skal høre låter som ikke er helt ferdige, sier en kilde til Daily Star.

Ikke kræsj med 50 Cent

— Han vil at hans britiske plateseskap skal høre sangene og komme med råd om hvilke låter som egner seg som singler, fortsetter den ikke navngitte kilden.

Jay-Z sitt nye album er planlagt utgitt 11. september. Tidligere har rapstjerna 50 Cent annonsert album på nøyaktig samme dato, men nå har 50 Cent utsatt sitt sitt til 29 september, for å unngå konkurransen.