Torsdag kveld lagde Naomi Campbell oppstyr på flyet hun satt i ved Heathrows nye terminal 5 etter at bagasjen hennes hadde forsvunnet.

Supermodellen med stor S (og et like stort temperament) skal ha spyttet på en politimann som førte henne ut av flyet og Campbell ble deretter arrestert.

Men oppholdet på politistasjonen ble ikke langvarig for Naomi Campbell. I morgentimene fredag ble kausjonen betalt og hun kunne forlate arresten.

Talskvinne bekrefter

Ifølge Campbells talskvinne var Naomi på vei til Los Angeles da episoden inntraff.

— Torsdag skulle Naomi fly til Los Angeles for en minnestund. Hun ankom Heathrows Terminal 5 i god tid, sjekket inn hennes to kolli og ble fortalt at bagasjen ville bli tatt med på flyet, sier Annabel Fox ifølge BBC.co.uk.

Men da Naomi Campbell var kommet inn på flyet fikk hun beskjed om at en av koffertene hadde forsvunnet.

— British Airways bestemte seg for å løse dette ved å insistere på at hun måtte forlate flyet og kontaktet dermed politiet for å kaste henne ut, sier Fox videre uten å forklare Campbells oppførsel og spyttingen mot en politimann.

— Naomi ble fraktet til Heathrow poltistasjon og ble løslatt mot kausjon. Så vidt vi vet, har ikke British Airways gitt noen forklaring på hvorfor kofferten hennes forsvant på Terminal 5, avslutter modellens representant.

Kaoset herjer

Campbell er ikke den første som har fått bagasjeproblemer på Terminal 5. Siden den splitter nye terminalen åpnet sist uke har det hersket bagasjekaos, og de ansatte har hatt en stadig strøm av rasende kunder å hanskes med.

Sonet samfunnstjeneste

Men de fleste er heldigvis mindre aggressive enn Naomi Campbell. Supermodellen er nemlig blitt svært kjent for sine lange ben og sin korte lunte.

I 2007 ble hun dømt til å gå på kurs for å få kontroll over temperamentet sitt. Hun ble også dømt til samfunnstjeneste og måtte jobbe fem dager på et avfallsanlegg i New York.

Årsaken til dommen var at Campbell kastet en telefon i hodet på hushjelpen sin.

Hvilken straff hun kan vente seg etter utbruddet på Heathrow er ikke kjent.