Det er en energi, kraft og en formidlingsiver her som forfører med en slik tyngde at det bare er å gi etter.Casa Murilo har en spesiell historie. Musikken deres er kanskje ikke så spesiell, men det er lett å bli skikkelig hekta dersom du liker miksen deres av britpop og flammende og volumiøs Springsteen-rock. Punch og trykk er nøkkelord. Vokalist Chris Winfield synger med en slik autoritet, intensitet og substans at det ikke er mulig å forbli passiv og likegyldig om du er i nærheten av å like stilen og uttrykket.

Britene Winfield og Dan Hesketh (gitar) møtte hverandre i Salvador i Brasil, der de bodde og arbeidet sammen. De fant hver sin norske jente, og ble geleidet til Oslo. Der jaktet de på norske musikere som kunne danne bandet Casa Murilo. Nå slår de til for fullt med albumet "The Rise and Fall", som bør gi dem en fanskare og en karriere som kan bli så god og så stor at positive spådommer blir unødvendige.

Casa Murilo er et band som også bør ha god sjanse internasjonalt. I mellomtiden kan vi regne dem som norske når de hyller Oslo på sin særegne måte på den mektige avslutningslåten "The City". Eller spille det sterke tittelkuttet og "Wrecking Ball" høyt.

Her er vel egentlig ingen svak låt. Bare en herlig pakke med fargerik pop og rock som det er lett å bli glad i.