Hun har holdt seg varm som popstjerne siden hun debuterte med singelen Baby One More Time i 1999. Det spørs hvordan det går denne gangen, men Perfume høres i alle fall ut som en bra hitlåt.

Noen skandaler må til. Frekke og spektakulære videoer er også viktig. Britney Spears er popunderholdning på godt og vondt. Av og til så leverer hun og teamet hennes en poplåt som er helt uimotståelig, men når det handler å fylle et helt album med fengende melodier så halter det litt.

Dette er hennes åttende studioalbum, men det vil alltid være hitlåtene hun vil bli husket for. Slik også denne gangen. Britney Spears er perfekt for nedlasting. Du kan plukke ut den stilige og fikse Alien, den strømlinjeformede, men likevel fine Perfume, den lekre Passenger pluss duetten med will.i.am, It Should Be Easy. Mesteparten av resten er det bare å glemme.

Slitsomme og klubbvennlige Work Bitch og Body Ache er ikke lett å like om du ikke er der; i en klubb altså. Halvparten av albumet har billige løsninger som en middels god vokalist som Britney Spears ikke kan løfte og gjøre noe med.