KRISTIANSAND : Åtte elever utgjør et instrumentalt kammerensemble av strykere, piano og blåsere på Myren gård søndag. I tillegg deltar en jentegruppe på åtte til ni personer med sang. Elevene som spiller på Myren gård søndag er musikere som har valgt å spesialisere seg på et klassisk instrument.

Ny brudemarsj

Høstkonserten på Myren gård er blitt en tradisjon og den arrangeres av Myren venner. På programmet søndag står blant annet en ny brudemarsj skrevet av den kjente sørlandskomponisten Sverre Eftestøl. Brudemarsjen er tilegnet musikklinjen ved Vågsbygd videregående skole og er skrevet for instrumental kammer— og korgruppe. Eftestøl, som er født i Kristiansand og oppvokst i Kvinesdal, har selv sin utdannelse fra blant annet Agder musikkonservatorium i Kristiansand.

Prøvespillrepertoar

På den nye brudemarsjen vil både kammerensemblet og korgruppen delta. I tillegg byr helgens høstkonsert på utdrag fra det kommende prøvespillrepertoaret til skolens tredjeklassinger. Dette er musikk elevene spiller for opptak til høyskoler, universiteter og lignende.