Til tider litt spinkelt, tynt og tamt . Men hele veien dannes det likevel en stemning og atmosfære som både er betagende og forførende.

Line Marie Brudevoll har motet som skal til når hun gir oss debutalbumet "Courage". Det er vel også det hun lever av, nemlig å skape motivasjon, styrke og livsglede. Som sanger og artist famler hun litt, men hun kommer som oftest i land og havn ved hjelp gode musikere og en sylskarp, distinkt og tiltalende produksjon.

linemarie.jpg

Line Marie byr på en drøy håndfull med gode låter. Åpneren "Straight From My Heart" er en vinner der hun går i duett med Tom Hugo Hermansen. Stemmene passer til hverandre, og det oppstår en slags musikalsk kjemi der de høye og lyse tonene til Brudevoll avløses av Tom Hugo sin mer autoritære og sikre vokal. Kvaliteten daler litt allerede på andresporet med "Take The Chance". Men det tar seg opp igjen på den mye bedre "Future". Tolkningen av Sting sin klassiker, ”Fields of Gold” er i tammeste laget, mens det høres langt bedre ut på den mer rytmiske "Beautiful Ride".

Slik fortsetter det . Lytteopplevelsen daler under middels, før det går opp igjen. "Naked" er en flott midtempoballade, og Line Marie er best når bandet bak henne fyller opp med et delikat og fyldig lydbilde.