KRISTIANSAND : Dokumentarfilmen "Med trekkspill til operaen" tar utgangspunkt i Lindesnes trekkspillklubb som bruker 12 år på å få lov til å spille på scenen i Operaen i Bjørvika. Filmen hadde norgespremiere 25. oktober. Seertallene er ikke imponerende høye, men kinosjefen i Kristiansand er likevel fornøyd.

— I Kristiansand har det vært nærmere 1000 mennesker og sett filmen, og her er den vist på lerretet 20 ganger. På landsgjennomsnitt har rett over 2000 som har sett den, og det er ikke verst til å være en såpass lokal film, forteller Asle Bjorvatn.

Les Fædrelandsvennens anmeldelse av filmen her:

Gode tilbakemeldinger

- Selv om filmen tar utgangspunkt i en lokal gruppe, er det en film som treffer mange og som folk liker godt, sier Bjorvatn.

Videre håper kinosjefen at filmen vil ta seg opp, og at flere vil oppdage hvor flott filmen er. Ikke bare i Kristiansand, men også i andre deler av landet.

— Tilbakemeldingen vi har fått er at den er fantastisk. Vi håper at de større kinoene rundt i Norge vil få øynene opp for filmen og se hva det er vi mener, men det er viktig å begynne i det små, understreker han.