KRISTIANSAND: — Dette er blitt en årlig fest og en annerledes konsert der både musikerne på scenen og publikum har det like gøy. Det blir en helt spesiell stemning der oppe. Folk vil underholdes og ha det gøy, og vi holder på så lenge det er god stemning. Vi gleder oss veldig, sier Kjetil Grande.

GAMLE KLASSIKERE.

Forrige helg spilte han med Thom Hell, og bare for et par uker siden var han gitarist for Salvador Sanchez i Ravnedalen. Musikeren har mer eller mindre fått seg sommerjobb på scenen blant de høye trærne. Denne helga innehar han derimot en av hovedrollene selv. I kveld serverer Grande og Busk noen av sine egne låter, men det blir også mange tolkninger av udødelige gamle klassikere.

— Vi har ikke satt set-lista helt hundre prosent ennå, men vi gjør jo disse konsertene mye for å hylle de gamle heltene våre, så det blir mye både Hendrix og Zeppelin blant annet. Det var jo disse som gjorde at vi begynte med musikk i utgangspunktet, sier Grande.

JOBBER MED NY PLATE.

Publikummere som har gjestet Busk og Grande-konserter før vet hva det dreier seg om, og blir trolig ikke skuffet om de tar turen til Ravnedalen i kveld. De to musikerne er kjent for sine kreative og imponerende tolkninger av de gamle godlåtene. Med seg på scenen for kvelden har de trommis, Thomas Pettersen og bassist, Morten Martens.

Kjetil Grande jobber for tiden med sitt tredje studioalbum, som ifølge han ligger an til å bli en slags blanding av de to forrige platene. I løpet av høsten/vinteren satser han på å ha et ferdig produkt, men stresser ikke med utgivelse.

— Jeg har ikke noe hast med å hive ut ei plate i nærmeste fremtid. Men jeg vil spille noe av det nye materialet når jeg gjør min solokonsert i Ravnedalen i slutten august, avslører han.