Tiger Woods har gjort sitt første intervju siden han krasjet bilen sin inn i et tre i november, da kona rasende forfulgte ham etter å ha avslørt ham som utro. Siden har den ene elskerinnen etter den andre stått fram, og Woods har vært til behandling for sexavhengighet. I intervjuet med Golf Channel sier han: – Jeg levde på løgner, virkelig. Jeg har gjort en del dumme ting i mitt liv.

Det fem minutter lange intervjuet ble sendt søndag kveld, og her fortalte Woods blant annet hvor lite hyggelig det var å måtte stå til rette for sin kone og sin egen mor: – Jeg såret dem mest. Dette er personene i mitt liv som jeg står nærmest, og å fortelle ærlig alt som har skjedd var veldig smertefullt. Det var veldig tøft å se seg selv i et lys man helst ikke vil se seg selv, fortsatte Woods. Og la til: – Jeg visste virkelig ikke hvor ille jeg var.

Den skandalerammede golferen gjorde nylig offentlig planene for sitt comeback til golfen i april, og Woods innrømmer villig: – Jeg er litt nervøs, dersom jeg skal være ærlig.

– Men jeg er ivrig etter å komme tilbake for å spille, og jeg gleder meg til å se gutta igjen. Jeg har virkelig savnet mange av vennene mine, og jeg har savnet konkurransene. Jeg har fortsatt et stykke å gå når det gjelder behandlingen, og selv om jeg er på banen igjen betyr ikke dette at jeg har avsluttet den, slår han fast. (©NTB)