Onsdag 28. april

Jam på Charlies

Charlies Bar klokken 22.00

Denne gangen blir jammen på Charlies en tribute til Foo Fighters! Som vanlig blir det nytt husband og sprelske samarbeid på scenen.

Torsdag 29. april:

Thåstrøm

Kick klokken 20.00

Han blir kalt en klippe i Nordens punk/rock, og er mannen bak prosjektene Imperiet Ebba Grön. Joakim Thåstrøm, eller Pimme som han også kalles, startet karrieren på 70-tallet. Da fungerte han som gitarist og sanger i punkbandet Ebba Grön. På 80-tallet endret han musikkstil til en mer synthbasert punk med Rymdimperiet (senere kalt bare Imperiet). Etter en stormfull tid med Imperiet har Thåstrøm de siste ti årene hovedsaklig satset som soloartist. Hans siste plate "Kärlek är för dom" ble sluppet i mars 2009. Under torsdagens konsert på Kick lover arrangørene at det blir låter fra hele Thåstrøms innholdsrike karriere.

The Bjorvands

Digg, Vennesla klokken 20.00-23.00

Denne gangen stiller de som trio, både Erik, Mark og Scott Bjorvand. Åstedet er Digg i Vennesla og her blir det garantert både låter av Kiss, White Snake og Led Zeppelin.

David Thomas Broughton

Charlies Bar klokken 22.00

Folkemusikk med en engelsk uttale som høres ut som den kommer fra Shakespear's tid? Ja, det går an. Og det kommer denne uka til Kristiansand og Charlies Bar i form av engelskmannen David Thomas Broughton og hans gitar. I tillegg har briten både en fersk EP og en rekke smånips til å samle gitarlyd og vokal med seg i kofferten.

Fredag 30.april:

James Band

På Hjørnet klokken 22.00

Nyoppstått sørlandsband med ferske medlemmer og fersk plateinnspilling på samvittigheten. Det er nå lenge siden Kristiansand har opplevd en konsert med gjengen i James Band, men denne fredagen er det igjen duket for et blidt gjensyn med Trond Breen og Co. Nye og gamle bandmedlemmer spiller nye og gamle låter, står det å lese i invitasjonen.

Maskeradefest med dj's

Penthouse Rederiet klokken 22.00

En rekke dj'er stiller opp når Rederiet arrangerer maskeradeball fredag. På den musikalske menyen finner du disse:

— Evilfunkman feat. Anders Haave & friends (jam) - DJ Freddie - Audrey Himself - Kenniwer (rap) - Kongo Level & Friends.

Rockin' Blues Train og St. Patricks

Haandverkeren klokken 22.00

"Vårens store musikalske opplevelse!" lover arrangørene av konserten på Haandverkeren denne fredagen. Her blir det både irske folketoner, blues og R'n'B. På scenen finner du Jan Inge Rasmussen, Torstein "Totto" Torjussen, Even Ruud og Reidar Mofjell i St. Patricks og Tony Drozdjek, Vidar Moen, Jan Erik Moen og Hans Petter Bentsen i Rockin' Blues Train.