Resultatene av testen ble offentliggjort i London onsdag, like etter at ryktene om andre potensielle fedre var begynt å spre seg.— Resultatene av testen viser at Steven Bing er faren til Elizabeth Hurleys sønn, sier Hurleys talskvinne Sue Stapely i en uttalelse. Det kan bety millionutbetalinger for amerikaneren Bing, som hadde et forhold til Hurley i rundt et år.

Ifølge amerikanske lov må han punge ut med 520.000 kroner hver måned til Elizabeth Hurley. Og han har råd til det: Bing skal være god for rundt fem milliarder kroner

Britene rasteDermed er også den pikante striden om hvem som er far til Hurleys sønn over. Supermodellen har hele tiden hevdet at Bing var faren, mens den utpekte far har hevdet at deres forhold ikke var forpliktende, og at det kan ha vært andre. Dette fikk Hurley til å fortvile og britene til å rase.

"Bing Laden!" kalte engelske aviser ham og ba folk si fra hva de mente om fyren ved å oppgi telenummeret hans på forsiden av avisen. Mens Hurley selv søkte trøst hos sin gamle kjæreste Hugh Grant.

Bing sa imidlertid at hvis det skulle vise seg at han var faren, ville han ta sitt ansvar for å forsørge barnet. I USA kan han bli innblandet i ytterligere en farskapssak. Lisa Kerkorian, som var gift med milliardæren Kirk Kerkorian, sier at Bing kan være faren til hennes datter.