Hovefestivalen arrangeres for første gang til neste år i tidsrommet 25.-29. juni 2007 på Tromøya utenfor Arendal. I dag ble de første artistene klare. På lista står en rekke internasjonale navn, og noen høyaktuelle norske. Bookingansvarlig Toffen Gunnufsen sier i en pressemelding at de på hver sin måte representerer den musikalske bredden Hovefestivalen ønsker å tilby.

Pop og metal

Bekreftede navn så langt er CSS, Pleasure, 120 Days, 1990s, The Presets, Me First, the Gimme Gimmes, Ingrid Olava og She Said Destroy

Gunnufsen sier at på Hove skal man få høre alt fra rolig pianopop, via brasiliansk elektropunk til kompromissløs black metal. Han mener at det som er felles for de første artistene er at de alle har mye buzz rundt seg, og at flere av dem kan vise seg å bli neste års store overraskelser.

Red hot

De store kanonene må musikkfolket vente på, men det loves store navn. Gunnufsen sier det kommer flere toppnavn før jul. Red Hot Chili Peppers er blant navnene det spekuleres i.

Hip hop-erene skal også få sitt. Det sies fra Hovefestivalen at de allerede i neste uke skal komme med et høyaktuelt hip hop-navn.

Billettsalget til neste års musikkfestivaler er i gang. Både Quart, Øya og Roskilde har startet billettsalget. Nå er turen kommet til Hove. Det er nå lagt ut ukepass til festivalen.