OSLO: Det er leserne av mannebladet som står bak kårringen, som har foregått hvert år siden 1999. Fædrelandsvennens nettavis har ikke klart å få tak i den travle suksesskvinnen for en betimelig kommentar.

Men Ane Dahl Torp (29) er altså kåret til årets mest sexy kvinne. Sexolog Gro Isachsen synes det er positivt at hun vinner en slik kåring med naturlige attributter, skriver Dagbladet.

Naturlige attributter har Janne masser av, og har virkelig vist dem frem — ikke minst under sin en-kvinnes forestilling "The Never Ending Story" . Ikke at a hun kledte seg naken, men ordet attributter betyr også " egenskap". Formoe har også gjort seg bemerket i de mest omtalte og populære filmene som er vist det siste året, for eksempel " Svart penger- hvite løgner" og filmen "Buddy".

— Min første reaksjon var at det er litt komisk, selv om det også selvfølgelig er hyggelig. Men som min mor sa, så er det i hvert fall ikke puppestørrelsen min som har avgjort, sier Dahl Torp i programmet «Sånn er livet» på NRK P2. Hun mener det kan slå positivt ut at en med hennes kropp vinner en slik kåring. Det er så mye fokus på store pupper, mener Dahl Torp.

— Her har det vært en kåring, jeg får bukke og takke for det. Sånn sett kan man være glad for at jeg havnet der, som ikke har spesielt store pupper. Kanskje dette viser at det er ett fett hvor store pupper man har, svarer Torp på spørsmål om hun bidrar til å hausse opp det å være sexy. Hun fortsetter:

Til herremagasinet Mann sier Torp at hun kan bli imponert over den perfekte kropp, men at det er det som «ikke» er perfekt som gjør den sexy og levende. Hun understreker at det ikke er merkelappen sexy kvinne hun ønsker å ha hengende på seg.

Og her er lista til Mann

1. Ane Dahl Torp, skuespiller

2. Janne Formoe, skuespiller.

3. Vibeke Skofterud, skiløper.

4. Marte Stokstad, Petre-programleder.

5. Anita Reinton Utgård, nyhetsanker i TVNorge.

6. Synnøve Skarbø, værdame og redaksjonssjef.

7. Winta r&n,b-artist.

8. Isabella Martinsen , værdame TV 2. 9. Marion Ravn, musiker.

10. Pia Tjelta skuespiller.