For eksempel skriver han om en Hollywood-stjerne, en musiker og en politiker som hadde en ting felles: De var stormforelsket i prinsesse Diana.Burell nevner ikke navnene til beilerne, men det gjør avisen The People, som skriver at to av de ni personene som higet etter prinsessens gunst var Hollywood-stjernen Kevin Costner og rockemusikeren Bryan Adams.

Også forfatteren og politikeren Jeffrey Archer, rugbystjernen Will Carling, forfatteren Anthony Robbins, advokaten Anthony Julius, industrimannen Gula Laivani, finansmannen Teddy Forstmann og kirurgen Hasnat Khan skal ha vært romantisk involvert i prinsessen.

Alle ni oppvartet henne intensivt, uten å kjenne til konkurrentene. Prinsessen skal ha vært smigret over komplimentene og gavene som strømmet på, og arrangerte møter med dem alle.

Om Kevin Costner heter det at han mistet sin selvsikkerhet i nærheten av Diana, som han ikke selv torde å ringe til. En venn skrev et brev, skriver Burell.

Den avdøde prinsessen var stor fan av Bryan Adams, og følelsene viste seg å være gjensidige. Etter skilsmissen fra Charles i 1996, ble han også en av Dianas elskere.

Men aller høyest skattet Diana kirurgen Hasnat Khan. Han var hennes livs kjærlighet, og det skal ha vært svært vanskelig for henne da han brøt med henne. (NTB PLUSS)