SE DEN ANIMERTE REISEN GJENNOM BOMULDSFABRIKEN HER:

ARENDAL: Bomuldsfabriken lanserte sin nye animasjonsvideo, "Artificial" fredag 1. juli, og har til nå hatt over 6000 klikk. Videoen har fått 267 kommentarer og er likt av 983 så langt. I forrige uke var den den mest sette videoen under animasjon/film på You Tube globalt.

Produksjonen er et samarbeid med den 27-årige animatøren Lasse "Lassegg" Gjersten. Lassegg ble blant annet verdenskjent som hyperaktiv beatboxer i videoen "Hyperactive" i 2006. "Hyperactive" var nominert i kategorien Most Creative video i You Tubes 2006 Video Awards, hvor den endte på en tredjeplass. Til sammen har han over 25 millioner nedlastninger på sine videoer.

"HYPERACTIVE" KAN DU SE HER:

Gjertsen har utdannelse fra animasjonslinja på Møre folkehøgskole i Ørsta og animasjonslinjen på Kent Institute of Art & Design i England. Han har fått en rekke jobbtilbud, blant annet fra Hollywood og bilprodusenten Chevrolet. Han takket blant annet nei til å jobbe for MTV.

I 2009 laget han kortfilmen "Consul" sammen med produksjonsselskapet Alligator. Han har også laget musikkvideo for bandet Katzenjammer og informasjonsvideo for kronsprinsparet, "Gammelt Nytt".