KRISTIANSAND: — Jeg kjenner sommerfuglene i magen, ja. Det er alltid spesielt å spille hjemme i Kristiansand, sier Janne Formoe.

Førstkommende fredag er det premiere på Avslørte Bondepikers sommershow «Uten en rød tråd» på Kick scene i Kristiansand. Forestillingen skal spilles hver helg i perioden 18. juni til 31.juli.

God kjemi

Avslørte Bondepiker, som består av Janne Formoe, Dorina Iversen, Dagrun Holt og Cornelia Børnick, hadde sin debut som gruppe i fjor jul i Sandefjord. Det ble en suksess med fulle hus og gode kritikker, og det inspirerte jentene til å fortsette samarbeidet.

— Vi har virkelig funnet tonen privat, og showet i fjor var for å teste om vi fungerte like bra sammen på scenen – og det gjorde vi, sier Cornelia Børnick.

Fædrelandsvennen møter humorkvartetten på Kick i Kristiansand hvor de øver og finsliper på showet. Ett av numrene vi får en smakebit på omhandler tre kuer og en elg som har blitt nektet adgang til Dyreparken, og som naturlig nok er en smule bitre.

Showet produseres av Thalia Teater og er en blanding av revy, standup og flere musikalske innslag. Olaf Hansen Haugan er kapellmester, Thea Bay koreograf og Trond Hanssen, som blant annet vant Årets fagpris under Komiprisen i 2008, er regissør. Ellers har jentene skrevet og utarbeidet de fleste av numrene selv.

— Vi har jobbet intenst og seriøst med showet i lengre tid, og vi føler at vi kan presentere et velregissert, morsomt, musikalsk og godt koreografert show med gode tekster. Nå gleder vi oss veldig til å endelig få publikum i salen, sier Dorina Iversen.

Kjærlighet

I tillegg til dyrenummeret får publikum blant annet servert flere parodier av jentenes egne mødre, Hank von Helvete, Beyoncé, Britney Spears og Venke Knutson.

— Vi må understreke at alle parodiene er gjort med kjærlighet. Vi er veldig glade i alle vi etterlikner. Vi kan kanskje være litt rampete av og til, men langt fra slemme. Vi har også masse selvironi, byr på oss selv og vi er veldig lite selvhøytidelige, sier Formoe og smiler.

Alle fire har gjort en rekke produksjoner tidligere, men nå satser de på å sjarmere kristiansandspublikummet.

— Hvis det er noen i byen som ennå ikke har fått det med seg, så er altså sommeren startet. Og det er vel ikke noen bedre måte å starte sommerfeiringen på enn å se et show som er fullt av gøy musikk, humor, dans og masse varme, sier Dagrun Anholt.

— Humoren vår er ganske «crazy», og målet er at den blir et begrep. At folk vil kjenne igjen humoren og si at det er sånn Avslørte Bondepiker-humor. Slik som folk sier om Monthy Python-humoren, vet du. Vi kan like godt legge lista høyt med en gang, sier Cornelia Børnick.