Her er filmene du kan stemme på i kortfilmkonkurransen til Barnefilmfestivalen og fvn.no.

Les om reglene og premiene til høyre i artikkelen.

Under ser du bidragene i kategorien «Familie». Klikk på bildene for å se filmene.

Regler for avstemming

Alle innsendte filmer vil bli vist på fvn.no. Publikum stemte frem sine favoritter via sms. Vinnerne offentliggjøres 4. mai på Barnefilmfestivalen 2011. Se filmene i kategorien «Skoleklasse» her.

FILM 16: Eirik til Sydpolen

Eirik drømmer om å reise til Sydpolen. Se hvordan det går. Laget av Eirik R. Lorentzen, åtte år.

FILM 25: Den magiske reisen

Søstrene Karoline og Helene finner bestefars magiske stav mens de leker. Med denn staven kan de reise hvor de vil. Laget av Karoline Reme, Helene Reme, Reidun Karoline Ås, Anne Elisabeth Ås Reme og Jahn Fredrik Reme.

FILM 26: En litt uvanlig tur til skolen

En gutt er litt sen til skolen, og får uventet hjelp av en fremmed, som likner veldig på gutten selv. Det blir dramatisk for den fremmede gutten. Laget av Jon Sverre og Simon Karterud.

FILM 27: Kidnapping

En gutt har blitt kidnappet og en mann med våpen redder ham. Laget av Anders Emil Vrålstad, Andreas Randøy og Markus Leland Øvensen.

FILM 28: Rakettreisen

To brødre blir med på en oppfinnerkonkurranse hvor det gjelder å bygge noe som "reiser lengst på 10 sekunder". De blir enige om å bygge en hjemmelaget rakett. Laget av Henrik, Albert og Henning Reme, samt Rune og Malin Sørstrand.

FILM 38: Reisen gjennom loftet

En skummel reise. Laget av Susanne Tønnessen, Rakel Pedersen, Lisa Klungland og Mariann Stokke.

FILM 41: Teltturen

Laget av Ingrid Thorkildsen, Trine Boije og Endre Thorkildsen.

FILM 44: Herr Doms i Sandby

Den slemme gutten Herr Doms tenner fyr på mange hus i Sandby. Det vil noen sette en stopper for. Laget av Henrik Johan Sommerset (9).

FILM 45: Teltturen med ukjente venner

Familien Østanger er på telttur. Der møter de ukjente venner i skogen. Laget av Line Marie Østerhus (13) og Ada Bjøranger (12).