Madonna går sin eksmann Guy Ritchie i næringa når hun nå tar regi for filmen «W.E» – et drama om den britiske kongen (Edward VIII) som ga fra seg tronen til fordel for kjærligheten (Mrs. Simpson).Nå er forarbeidet til filmen, som skal i innspilling denne sommeren, i full gang – og Madonna snakker om utfordringene: – Jeg har ikke kontraktfestet noe nytt album akkurat nå. Filmen tar virkelig over hele mitt liv, sier hun ifølge The Sun.

Hun legger til: – Ved siden av filmen og mine fire barn har jeg virkelig ikke tid eller energi til noe annet.

Filmen handler om Edward VIII, som på 1930-tallet abdiserte fra Storbritannias trone for å gifte seg med amerikanske Wallis Simpson.

Manuset har Madonna skrevet i samarbeid med Alek Keshishian: Mannen som regisserte dokumentaren «In Bed With Madonna, Truth or Dare» fra 1991. Det er ikke første gang Madonna befatter seg med film. Hun har spilt i filmer som «Swept Away», «The Next Best Thing» og «Evita». Og i 2008 gjorde hun seg gjeldende på regi— og manusforfattersiden med komedien «Filth and Wisdom». Samme år lanserte hun også dokumentarfilmen om Malawi, «I Am Because We Are». (©NTB)