Den 76 år gamle TV-kjendisen leverte inn skilsmissepapirene til en domstol i Los Angeles onsdag og oppga som grunn til at deres 13 år lange ekteskap var over at de to ikke kunne komme til enighet lenger.Et par minutter senere dukket Southwicks advokat Joe Mannis opp og leverte inn konas skilsmissepapirer.

Nettstedet TMZ skriver at foranledningen skal være en kjempekrangel de to hadde om hvorvidt Larry King var trofast eller ei. Ifølge RadarOnline.com anklaget Shawn Larry for å ha gått til sengs med hennes yngre søster, Shannon Engemann (45). Han skal også ha kjøpt en sportsbil til henne for 160.000 dollar og spandert mer enn 1 million dollar på Shannon.

Men Engemann sier til TMZ at hun ikke har hatt noe forhold til King og at han har vært som en far for henne.

King og Southwick har to sønner sammen, Chance (11) og Cannon (9), og King har bedt om å få delt omsorgsrett for barna. Southwick på sin side ber om å få eneomsorgen for barna, samt bidrag til både seg selv og guttene – samt parets hus i Beverly Hills. Hun oppgir også at de to ikke lenger klarer å komme overens.

– Det er en veldig trist dag i Larrys liv og han håper at skilsmissen kan skje i all vennskapelighet, sier hans advokat Susan Carter til TMZ.

Southwick er Kings sjuende kone og skilsmissen blir hans åttende. Han skilte seg fra Alene Aknis i 1962 og giftet seg med henne i 1967 før de to gikk fra hverandre igjen i 1972. (©NTB)