Det danske Ekstrabladet har tatt på seg ansvaret for å kåre hvilke fedre på skjermen som får deg til å gjespe i stedet for å le.

De har lett dypt i arkivet og presenterer nå hvem de mener er de kjedeligste i tv-guiden gjennom tidende.

Kjedelige tv-fedre:

Alan Harper, «Two and a half men»: Jake Harper (som spiller sønnen i serien) trakk det korteste strået da det ble utdelt fedre.

Mens hans onkel Charlie er småalkoholisert, supersarkastisk, dameglad og arbeidssky, er pappaen Alan nevrotisk, usikker, organisert og har skjorten stappet godt ned i de lyse kakibuksene.

Frasier Crane, «Frasier»: Stakkars Frederick Crane. Hvis faren din er brannmann eller kranfører er det masse respekt å hente i skolegården.

Når faren din derimot er radiopsykiater og svært begeistret for opera og antikviteter, er det neppe lett å bli den kule.

Cliff Huxtable, «Cosby show»: Cliff Huxtable, spilt av Bill Cosby, ble i 2004 nummer en i Tv-guidens kåring av de 50 beste tv-fedrene noensinne.

Men en god pappa betyr også fort en kjedelig pappa. Sjelden har en bedreviter vært mer irriterende, ifølge Ekstrabladet.

Jim Walsh, «Beverly Hills 90210»: Hvis Jim Walsh var en bil, ville han vært en Kia stasjonsvogn i beige.

Selv de som har sett hver eneste episode av «90210», kan nok ikke komme på et eneste morsomt eller interessant sitat fra Mr. Perfect Dad. Ikke nok med at han skal oppdra sine egne to barn, men legger seg også i alt vennene deres gjør i tillegg.

Eric Camden, «Den syvende himmel»: Husker du hvor ergerlig det var når din egen far skulle gi deg velmenende anbefalinger en sjelden gang i blant? Vel, forestill deg at din far var slik hele tiden. Og i tillegg at han var prest.

Sånn er «Den syvende himmel»-pappaen som bor i et hus der moralen er på topp og alle elsker alle. Dukker et problem opp for Camden-barna, er det bare å spørre pappa Eric om råd, så løser floken seg umiddelbart.

Danny Tanner, «Under samme tak»: Det finnes myke menn og det finnes menn som Danny Tanner (Bob Saget). Pappa-Tanner elsker å gjøre rent, digger gruppeklemmer og bor med to menn som eneste mål i livet er å ta vare på Tanners tre døtre.

Det villeste denne karen noen gang har gjort er å vaske bilen i automat, i stedet for å gjøre jobben manuelt.