TV-aksjonen går av stabelen førstkommende søndag, og det er den internasjonale hjelpeorganisasjonen Care som får midlene dette året. I den anledning besøker president Barack Obamas søster Auma Obama Skandinavia for å fortelle om sitt engasjement i organisasjonen. Auma Obama er president Obamas eldre halvsøster. Hun ble født i Kenya og har senere bodd i Tyskland og England.

Gjester

I en pressemelding opplyser NRK at Obama får selskap av skuespillerne Sofie Gråbøl og Kjell Bergqvist, og den norske journalisten Kjetil Østli i panelet. Sistnevnte er aktuell med boken «Politi & Røver», en bok som tar for seg den norske ransbølgen. Gråbøl er kjent fra den danske krimserien «Forbrytelsen», og hun kommer for å snakke om den andre sesongen av serien. De musikalske gjestene under fredagens sending er Bo Kaspers Orkester.

Seertall

Forrige fredag satte Skavlan rekord for årets sesong med 1.064.000 seere og en markedsandel på 53,9 prosent. Ifølge NRK fulgte 1.443.000 seere med på Nytt på nytt. De seertallene ga en markedsandel på 70,7 prosent. Beat for beat lokket 986.000 seere til skjermen.