KRISTIANSAND: — Dette er en fest hvor alle som har kommet hjem til jul kan treffes. Inngang er gratis, men vi oppfordrer alle til å gi en hundrelapp til Kirkens Bymisjon, sier Arne Bang. Det er +47 og firmaet Dale + Bang som arrangerer festen på Ernst tirsdag i samarbeid med sponsorene PK Entreprenør, Fædrelandsvennen, Dampbageriet og Hotel Ernst.

Artistmenyen er rikholdig og variert. Dan Kristofferson debuterte nylig med soloalbumet «It’s cold tonight» som høstet terning fem og attesten ”Hjerteskjærende vakkert” av Fædrelandsvennens anmelder Rune Slyngstad. Også Lillebjørn Nilsen liker Kristoffersons musikk. Han deltok nemlig på plateinnspillingen. Tirsdag gjør oslobosatte Kristofferson en sjelden sørlandsopptreden på Ernst.

Der synger også Anne Marie Almedal som var med på den første Christmas Homecoming-konserten i 2007. Programmet denne gangen er dobbelt så omfattende, slik at også jentekoret Benedictus, Hot Club Kristiansand og Stein Roger Sordal også opptrer.

En annen som kommer hjem til jul er Marte Wulff som har med seg danske Nicholai Funch. Innimellom livemusikken snurrer velkjente DJ Friendly plater.

HJEMKOMST: Dan Kristofferson fikk femmer for debutalbumet nettopp. ARKIVFOTO