Denne uken slapp firerbanden Take That sitt nye album «The Circus», og forhåndssalget alene har sørget for at boybandet kan skrive nok en suksess på cv-en. Fansen støtter stadig opp om det aldrende boybandet, på tross av at kritikerne som vanlig ikke lar seg begeistre nevneverdig.

Fem

Robbie Williams mangler imidlertid fortsatt. Han forlot gjengen i 1995, og ville ikke være med under gjenforeningen i 2006. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen og Howard Donald håper imidlertid at Williams gir seg og blir med igjen. I midten av november dukket det opp et hardnakket rykte om at Williams skal være overraskelsesgjest på det britiske tv-programmet "An Audience With..." denne julen. Dette har ikke blitt bekreftet av Williams selv, men hans tidligere kompiser forteller at isen mellom dem er i ferd med å tine. I forbindelse med utgivelsen av «The Circus» uttalte nemlig Gary Barlow at de fem har hatt jevnlig kontakt gjennom sommeren.

– Så lenge vi lever kommer folk til å spørre oss om vi skal komme sammen igjen, og det tror jeg vil kommer til å gjøre en dag. Jeg vet bare ikke når, sa Barlow til BBC Newsbeat.

Suksess

Barlow og Williams ble også sett sammen under fotballkampen mellom Arsenal og Manchester United i London i begynnelsen av november.

– Jeg får en epost fra Rob hver uke. Mark for en annenhver uke. Jason ringer ham en gang i uka. Vi holder kontakten og det er skikkelig gøy å bli kjent med ham igjen.

Dermed kan det bli duket for «Back for good» igjen: