Hvilket nører opp under spekulasjonene om et brudd mellom medieyndlingene.Ifølge kilder hadde paret en avtale om å møtes i London for å snakke ut, men nå sier venner at Mills feiger ut — og velger enda en uke uten ektemaken ved sin side. Hun vil heller være sammen med søsteren i Sussex.

Og i London går visstnok en rastløs og smått nervøs McCartney rundt, ivrig etter å få snakket ut med sin kone. For ikke lenge siden skal han ha vurdert en tur til New York, for å snakke med advokater om en forestående skilsmisse. Men nå har han kommet på andre tanker - og håper å redde ekteskapet.

Men den tidligere modellen har det ikke travelt. Hun kommer seg etter en operasjon i det som er igjen av foten som hun måtte amputere for 13 år siden. En venn av paret sier:

— Det er mye oppstuss omkring Paul og Heathers siste krangel. Sannheten er jo at de krangler - som alle par. De er begge ildfulle og lidenskapelige mennesker. Og den siste krangelen er mer seriøs enn de foregående, rett og slett fordi de ikke har klart å møtes for å rette opp ting etterpå.

— Paul er desperat etter å få se Heather igjen, og gi henne en massiv klem og snakke ut. Men hun insisterer på at hun trenger tid borte fra pressen - selv om det betyr at hun må holde seg borte fra Paul også, sier kilden til nettavisen This is London.

For et par dager siden ville ikke McCartneys talsmann si noe om saken, skjønt Heather Mills har tilbakevist ryktene.

McCartney (63) traff Mills (38) på en tilstelning der begge var prisutdelere. De giftet seg i 2002. Paret fikk datteren Beatrice i 2003. (©NTB)