Ratner (37) — av flere hevdet å være Lohans nye flamme på grunn av heftig samspill på nattklubber - hadde gitt henne koden til inngangsdøren sin, men ikke fortalt henne at han fremdeles hadde et forhold til den rumenske fotomodellen Alina Puscau.Og pussig nok var det nettopp Alina, som ved flere anledninger i år har hengt i armen på Brett på premierer, som lå i senga hans da Lindsay (19) dukket opp.

— Hun spratt opp og fløy i flint. De begynte å skrike til hverandre og fortsatte kjeftingen i stua og ut i oppkjørselen hans. Brett selv søkte tilflukt på soverommet, sier en kilde.

Lindsay Lohan var i følge med en venn da hun bestemte seg for å gå på besøk til Ratner - fordi han ikke besvarte noen av telefonoppringningene hennes. Ifølge New York Post truet Lindsay med å få Alina deportert.

Samme kilde sier også at Lindsay bare ønsker å være «venner» med Brett. Nå har de to klart å lappe sammen dette vennskapet såpass etter soveromskrangelen, at hun dukket opp på et undertøyparty som han holdt noen dager senere. Det vites ikke om Alina var der. (©NTB)