OSLO: — Jeg ønsker å nå ut og bli hørt. Jeg håper å komme et steg videre, sier Hanne Leland.

Byremojenta har to ganger vært i Nashville for å spille inn plate. Første forsøk fra i fjor sommer ble forkastet. I høst prøvde hun på nytt, og i april kommer debutalbumet "Honest".

Pop/country

— Det er et album i pop/country-sjangeren, med mine låter. Og det er faktisk bedre enn jeg hadde forventet. Jeg har samarbeidet med flinke folk, som har løftet opp resultatet, sier Leland.

23-åringens produsent er Bruce Bouton, som har samarbeidet med artister som Taylor Swift, Dolly Parton og Garth Brooks. På Lelands debutalbum bidrar blant annet Taylor Swifts trommis og Dolly Partons fiolinist.

- Litt sommerfølelse

I slutten av november slapp Leland singelen "Beautfiful You", og nå er musikkvideoen klar. Videoen er spilt inn i Ravnedalen.

— Det er en litt morsom og romantisk video, der jeg tegner på en tegneblokk og det jeg tegner blir levende, forteller Leland, som har fått hjelp av Thomas Meier og Adrian Dar med musikkvideoen.

— Låten har litt sommerfølelse, men det passer godt nå i den mørke tiden. Singelen har blitt godt mottatt, og publikum har fått sett en annen side av meg. Jeg har gjort mye rolig tidligere, men dette er litt mer up-tempo, sier hun.

Hanne Leland har flyttet til Oslo, for å jakte videre på en musikk-karriere der. - Her er det litt mer muligheter for konsertspilling, og jeg er nærmere managementet mitt. Jeg har også møtt mye folk i musikkbransjen, sier hun på telefon fra hovedstaden. Foto: Svein Erik Nomeland, Artistfoto