Verdt å sjekke ut om du liker funky pop. Kvartetten Seek fra Kristiansand sitt debutalbum har mye bra i seg. Det halter litt her og der når det gjelder noen av melodilinjene og overgangene, men de krydrer og glatter over de vesle svakhetene med lekre instrumentaldetaljer. Noen av refrengene er skikkelig gode, slik som på «Acceptance». Gitarist Andreas R. Holvik kjører på med riff og gitardetaljer som holder ørene åpne på både denne låten og mange av de andre. En annen vinner er den poppa «Doing Everything». Fengende og oppløftende.

Seek er ganske alene om å framføre denne musikkformen i Norge i dag. Ser vi langt tilbake i tid, så gjorde Torhild Sivertsen og Tomboy fra Bergen noe av det samme. Utfordringen til Seek er å komponere enda bedre låter enn dette. Dessuten matcher ikke Karoline Wadseth sin stemme med det bandet gjør hele veien. Det er likevel lett å høre at hun er en sterk vokalist.

Låten «Fly High» er et annet høydepunkt, og det er mulig å fly høyt sammen med Seek som lytter også. Selv om det ikke er alt som stemmer hundre prosent. Det gjør det kanskje neste gang. Flinke er de i alle fall.