I lørdagens episode av talkshowet "Lindmo" med Anne Lindmo på NRK, ser vi frontfigur i Glittertind, Torbjørn Sandvik fra Lillesand og bandkollega Geirmund Simonsen.

— Tv-opptredenen og intervjuet på Lindmo vil være vår første opptreden på tv. Vi gleder oss til å vise folk hvem vi er som personer, og fortelle om musikken vår. Mange har nok hørt musikken på radio, men nå får vi også vist fram hvem vi faktisk er. Låta "Kvilelaus" har vi krydret enda mer og vi vil også ha med oss strykere og flygel. Dette blir storslått, opplyser Sandvik.

De to bandmedlemmene skal intervjues om bandets historie og møtet mellom to personer som har hatt veldig forskjellige bakgrunner i sin ungdomstid. Torbjørn var en del av en svartmetall subkultur, mens Geirmund var en del av et kristent pinsemiljø. Som studenter bodde de på samme studenthjem og møtte hverandre som likesinnede i sin annerledeshet. Dette resulterte i at de lagde albumet "Landkjenning". "Djevelsvart" fra 2013 er den første plata med fulltallig band. På lørdag fremfører bandet låta "Kvilelaus" fra den nye plata.