For en måned siden kom Alejandros plate ut, og har på denne tiden rundet 24.000 solgte. Det betyr at «Tomorrow only knows» har solgt til godt over gull. Det er selvsagt et faktum plateselskapet ikke er deprimert over.

Gull og vel så det

— Dette er fullt på høyde med våre forventninger. Plata er på god vei mot 30.000 og platina, som er vårt neste mål. Vi satser på å nå dit innen året er omme, for så å jobbe videre i 2008, sier produktansvarlig Ronny Hammer i Sony BMG.

Alejandro har også lykkes med singelvalget sitt, og selv om ikke P3 vil a-liste den, treffer den sitt publikum. Singelen har nemlig ligget fire uker som nummer en på VG-lista, og er for tiden den mest solgte singelen.

«Harvey’s place» vil bli neste single fra platen. Dato for radioslipp er fremdeles i planleggingfasen, sier Sony BMG.

Konserter til neste år

Fansen som vil se herr Fuentes fra en scene, må smøre seg med en solid dose tålmodighet.

— Det planlegges turnè første halvdel av 2008, så det blir ikke satt opp konserter før den tid. Men Alejandro kommer til å opptre i flere tv-show før jul, sier Ronny Hammer.

Foreløpig er det bare planer for Norge som legges hos Sony, men det utelukkes ikke lansering i andre land.

— Vi kommer ikke til å begynne å jobbe denne platen utenfor Norge før vi er ferdige med jobben her hjemme, er meldingen fra produktansvarlig Ronny Hammer i Sony BMG.

Les mer om Alejandro Fuentes på hans offisielle hjemmeside.